مدیریت بهینه مصرف آب
بی......آبی
کمبود اب

water wars سفر اب کاریکاتور کم ابی مقدار بارش باران در کرمانشاه مدیریت بهینه مصرف آب پرسش مهر تکلیف همه................ آب زیر زمینی چیست؟؟؟؟؟ کاریکاتور کمبود اب مصرف هوشمندانه اب مقدار آب وضو سخنانی از ارد بزرگ درباره اب امروز........... روش های صرفه جوئی و اصلاح الگوی مصرف آب در بخش بنگاههای اقتصادی ، تولیدی و صنعتی چند روش برای صرفه جویی از اب چند نکته یه عکس زیبا از اب شیر اب را تعمیر کنید اصراف ممنوع جملات کوتا حال و اینده مردم ایران بادرست مصرف نکردن از اب کاریکاتو کم ابی چرا اب مایه حیات است نقاشی کودکان درباره کم ابی چرا مردم به هشدار های مربوط به کم ابی توجه نمی کنند اب پاک .پاک کننده شاید.........


مدیریت بهینه مصرف آب

حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد آب شهرها و روستاها بصورت فاضلاب به هدر می روند. کشورهای اروپایی علیرغم داشتن منابع آبی فراوان سال هاست که با تصفیه و استفاده مجدد و بازچرخانی این آبها حداکثر استفاده را می برند بنابراین مطالعه و احداث تصفیه خانه فاضلاب ها و نحوه و چگونگی استفاده از آنها در اسرع وقت الزامیست.
لازم بذکر است, در صورت تصفیه مناسب آب های مذکور می توانند در امور کشاورزی, تغذیه مصنوعی, آبیاری فضاهای سبز شهری و غیر شهری, صنعت و کلیه مصارف غیر شرب و حتی با تصفیه مطلوبتر در شرب مورد استفاده قرار گیرند.
اقدام بعدی مهمی که می توان جهت خروج و یا کاهش اثر بحران آب نام برد جدا کردن لوله‌کشی های آب شرب و غیر شرب در شهرهاست.

کشاورزان باید تغییر الگوی کشت دهند و محصولاتی را بیشتر بکارند که با مصرف آب کمتر, عملکرد بهتر و بیشتری از آنها بدست آید. کاشت هندوانه در دشت های شمالی استان با سطح وسیع کنونی, اشتباه بزرگ و تاراج نمودن مخازن آبهای زیرزمینی است. سریعاً باید چاره ای اندیشیده شود و از این عمل جلوگیری نمود.
یکی دیگر از راه های صرفه جویی و مدیریت صحیح منابع آب مطالعه و احداث شبکه های آبیاری و زهکشی مخصوصاً در پایاب سدها می باشد. احداث شبکه های آبیاری و زهکشی درجه ۲.۱ با عنایت به آمار موجود در سطح کشور رشد چشمگیری داشته است ولی ساخت کانال های درجه ۳ و ۴ که همان انهار داخل مزرعه می باشند. به خاطر عدم مشارکت مردم و کشاورزان, عدم تجمیع و یکپارچه سازی اراضی, مشکلات اجتماعی و حقوقی و تملکی فراوان و از همه مهمتر کمبود اعتبارات, دارای سرعت کمتری بوده است. البته به این عوامل در شرایط فعلی بدلایل مختلف, نبود هماهنگی های بیشتر بین وزارت نیرو و جهاد کشاورزی و عدم همزمانی اجرا و تامین اعتبار شبکه های اصلی و فرعی را نیز می توان افزود. 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








نویسنده : رقیه تاریخ : جمعه 1 اسفند 1393


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.


تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به بی......آبی مي باشد.